Logo
Imprimir esta página

Canals participa en el III Seminari de Regidories de Joventut de La Costera i La Canal de Navarrés.

  • Miércoles, 31 Enero 2018 09:31
  • tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente disminuir el tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente aumentar tamaño de la fuente

2018.01.31 Canals participa en el III Seminari de Regidories de Joventut de La Costera i La Canal de Navarrés2L'encontre, realitzat a l'Alcúdia de Crespins, ha reunit a representants de localitats de les dos comarques amb la finalitat de posar en comú idees i projectes que impulsen noves activitats juvenils.
Ricardo Requena, alcalde i regidor de Joventut de Canals, ha format part una edició més d'aquesta reunió on els tècnics de l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) han exposat les pròximes campanyes de dinamització per a joves que tenen previstes.
Tot seguit, els participants tractaren noves sinergies entre els pobles de les dos comarques amb propostes com un campament dirigit als adolescents, la creació d'una guia de grups musicals propis o l'intercanvi de recursos de formació. Seguint aquesta línia, s'ha posat en comú com utilitza cada organisme les xarxes socials per a traure-li el màxim partit i comunicar-se més de prop amb els joves.
Per finalitzar, l'IVAJ també ha plantejat la possibilitat d'organitzar una reunió dirigida especialment a les comarques de l'interior de la comunitat, ja que aquestes comparteixen una realitat juvenil similar. Per al representant municipal, Ricardo Requena, "és important participar d'estes trobades perquè permeten intercanviar experiències i enriquir-se de les accions que altres localitats plantegen amb èxit. Així mateix, cal destacar que Canals va organitzar la primera d'aquestes reunions conjuntes i que a més a més, participen també membres del Centre Jove".

 

Noticias Canals

La Costera

TNC

Copyright © 2012 TUS NOTICIAS DE LA RIBERA